Arsimi ka qenë gjithmonë rruga më e mirë për tu integruar në çdo shoqëri, dhe të mbyllësh një shkollë është si të mbyllësh një rrugë drejt një të ardhmeje më të mirë. Këtë di mirë drejtuesja e shoqatës “Integra Onlus”, në Leçe. Itali Klodiana Çuka e cila emigroi në Itali në vitin 1992 dhe sot mban titullin doktor në studime gjuhësore nga universiteti i Kalabrisë.

DONA SUBITO