4 August 2021

Komunikatë për shtyp Ekspozita Dokumentale

Ekspozita Dokumentale “IntegrIm: 30 vjet prej eksodit të madh shqiptar në Itali”, paraqitur nga Integra Onlus nën përkujdesjen e fotoreporterit Vittorio Arcieri Pas inaugurimit ndodhur në […]
8 July 2021

KËRKESË DREJTUAR SHOQATËS INTEGRA ONLUS E FONDACIONIT “THE BRIDGE FOR FUTURE”

Objekti: Mbështetje ekonomike ndaj shkollës “COR JESU” Ju shkruaj në emër të mësuesve, prindërve, studentëve tanë e bashkësisë së murgeshave me një kërkesë të karakterit ekonomik […]
24 May 2021

Një urë drejt Shqipërisë – The Bridge for Future

Një urë drejt Shqipërisë – The Bridge for Future Lidhja e thellë me Shqipërinë, toka nënë e Presidentes Klodiana Çuka, është ushqyer gjithmonë, përgjatë viteve, përmes […]
24 May 2021

Gjergj Kastriot Skënderbeu: themeluesi i Shqipërisë nderuar nga populli i tij në gjithë botën

Gjergj Kastriot Skënderbeu: themeluesi i Shqipërisë nderuar nga populli i tij në gjithë botën Në 17 janar 2019, në përvjetorin e 551-të të vdekjes së tij, […]
5 May 2020

Konkursin “Ambitonoi – Unë s’kam frikë”

Sukses i festës në Teatrin Apollo për konkursin “Ambitonoi – Unë s’kam frikë” Projekt ndërkombëtar i ndërkulturës, që nis nga Salento nëpër rrugët e botës   […]
5 May 2020

Diaspora shqiptare – urë për formimin e zhvillimin në Evropën e re

Diaspora shqiptare urë për formimin e zhvillimin në Evropën e re   Komunikatë për shtyp   Integra Onlus në Itali dhe Fondacioni “Ura Për Të Ardhmen” […]
5 May 2020

INTEGRA ONLUS: “praktikat e mira” mes Italisë dhe Shqipërisë përmes fondacionit “Ura Për Të Ardhmen”

INTEGRA ONLUS: “praktikat e mira” mes Italisë dhe Shqipërisë përmes fondacionit “Ura Për Të Ardhmen” Komunikatë për shtyp Integra Onlus, shoqata për integrimin e emigrantëve themeluar […]
DONA SUBITO