31 May 2021

Dita e refugjatëve, tryezë e përhershme ballafaqimi

Dita e refugjatëve, tryezë e përhershme ballafaqimi Dita e refugjatëve përbën një ditë që kërkon ballafaqimin me disa pyetje që presin përgjigje. Për të na ndihmuar […]
5 May 2021

Fëmijë në fluturim për një buzëqeshje

Fushatë humanitare me objektiv mbledhjen e materialit shkollor, veshjeve e të mirave primare në favor të fëmijëve të zonave periferike të Shqipërisë   Fushata humanitare me […]
10 April 2020

Jeta e familjes Stefo, mes sëmundjes e varfërisë ekstreme

Varfëria dhe skamja janë ulur këmbëkryq në familjen Stefo në fshatin Dëllënjë të Novoselës. Janë katër gjysëm mure të cilat mbajnë në këmbë një çati, e cila edhe ajo është e përgjysmuar.
23 September 2019

Le të shpëtojmë shkollën “Cor Jesu”

Shkolla fillore e 9-vjeçare “Cor Jesu”, lindur në 1999, ndodhet në një zonë periferike shumë të varfër të Shkodrës në Shqipërinë e Veriut. Jo të gjitha familjet që çojnë fëmijët aty janë në gjendje të paguajnë taksat dhe megjithatë Motrat Apostolike të Zemrës së Shenjtë u sigurojnë këtyre fëmijëve një nivel të lartë arsimimi.
DONA SUBITO