Na ndihmo të shmangim
mbylljen e Shkollës Cor Jesu!
Shkolla Cor Jesu, lindur në vitin 1999, rrezikon mbylljen përfundimtare, duke rrezikuar të lërë pa arsimim 231 fëmijë të ciklit edukues parashkollor, fillor e të mesëm. DETAJE
Edukimi është
një vepër dashurie!
Jam vetëm një laps në duart e Zotit Nënë Tereza

NE DUKJE

Gjithe te rejat

MBESHTET NISMAT TONA

AKTIVITETE

ZBULO FONDACIONIN

Të shtytur nga dashuria për të afërmin

Veprojme ne fushen e solidaritetit shoqeror dhe integrimit te subjekteve me te prekshme te shoqerise, permes promovimit te kultures, ligjshmerise e paqes, te mbrojtjes se te drejtave te njeriut

Thonë për ne

Testimonials

“Kush është Klodiana për mua?
Klodiana është një person i rrallë, konkret, hap zemrën, krijon një raport besimi.
E quaj fatlum çastin kur e njoha. Ka një zemër të madhe, të butë, mikpritëse. Njeh e kupton të mirën, bën interesin e atij që ka nevojë. Nuk tërhiqet pas, është konkrete, kujdeset për problemet sociale. Dëshiron të bëjë të mirën. Beson në atë që bën, di të bëjë 100 gjëra njëherësh dhe s’gjen paqe derisa arrin objektivin. Dashuron punën e vet, është e palodhur, nuk mendon për sakrificat që i kërkohen por është vetëm e lumtur kur rezultatet janë pozitive. Sa do të doja që shumë njerëz të ishin si ajo: pozitive, e vendosur, heroike. Faleminderit, Zot, që e vendose në shtegun tim për të arritur qëllimet që propozon të arrijë shkolla jonë “Cor Jesu”!”.
Angjelina Gilaj
Nëna Drejtoreshë e Shkollës “Cor Jesu” Motrat Apostolike të Zemrës së Shenjtë të Jezusit
“Me “Integra Onlus” dhe me themeluesen e saj, Doktoresha Klodiana Çuka, ekziston një marrëdhënie vlerësimi e bashkëpunimi zgjatur në kohë dhe që nuk mund të mos ngjallë vlerësim për veprën e angazhimin e dhënë këto vite, besnike ndaj misionit të saj të integrimit të emigrantëve me nisma kulturore bashkëpunimi mes vendeve të origjinës dhe duke favorizuar pjekurinë njerëzore e qytetare. Ndjek me interes nismat e guximshme që ajo zhvillon, edhe ato më të rejat si Fondacioni “Ura Për Të Ardhmen”. Sipas mundësive, siguroj në to kontributin e solidaritetin tim si peshkop i një dioqeze të Shqipërisë, vend nga i cili vijnë shumë emigrantë të cilët, edhe falë “Integra Onlus”, kanë pasur mundësi konkrete integrimi”.
+ Angelo Massafra OFM
Arqipeshkvi Metropolit i Shkodër-Pultit
“Takimi me Klodianën është ndriçuar nga fuqia e së mirës. Vendosëm qysh në hapat e para një aleancë për të ecur bashkë në shtigje e ide projektuale të finalizuara për të mirën e të afërmit, integrimin mes popujve me kultura të ndryshme. Vetë Klodiana jeton ekzistencën e vet mes dy kulturave të ndryshme, asaj të vendit të lindjes, Shqipërisë, dhe asaj ku jeton sot, Italia. Ajo është shembulli sesi parimet natyrore që rregullojnë bashkëjetesën e qetë mes qytetarëve të botës janë gjithnjë të njëjtat: të drejtat e njeriut”.
Tiziana Primozich
Kryetarja Shoqatës Kulturore Ipathia

TË MBËSHTETUR ME KRENARI

Partnerë e patronazhe

QENDRO I LIDHUR

Regjistrohu në ditarin e lajmeve

Duke u regjistruar ne newsletter do te japesh miratimin per trajtimin e te dhenave te tua personale sipas normave ne fuqi mbi mbrojtjen e tutelimin e privacy.

DONA SUBITO